Αρχική Eπικαιρότητα Mάχη για τη ζωή της δίνει η λεχώνα από τη Κατερίνη από...

Mάχη για τη ζωή της δίνει η λεχώνα από τη Κατερίνη από λάθος αντιβίωση …..


Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο αναμένεται να την υποβάλλουν σε μαγνητική τη Δευτέρα προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάστασή της και το μέγεθος της βλάβης

Στην εντατική του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 29χρονη από την Κατερίνη που υπέστη ανακοπή όταν μετά από καισαρική τής χορηγήθηκε αντιβίωση στην οποία είχε αλλεργία.

Η νεαρή γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης που μίλησε στο OPEN, το αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε της έφερε οξεία αλλεργική αντίδραση. Μέσα σε δέκα λεπτά η γυναίκα έπαθε ανακοπή.

Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν ωστόσο ερωτήματα προκαλεί πώς ενώ η γυναίκα είχε ενημερώσει για την αλλεργία της σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό και αυτή είχε καταγραφεί στον φάκελό της, της χορηγήθηκε άλλο φάρμακο αλλά της ίδιας «οικογένειας».

Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο αναμένεται να την υποβάλλουν σε μαγνητική τη Δευτέρα προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάστασή της και το μέγεθος της βλάβης που έχει προκληθεί ενώ στο νοσοκομείο Κατερίνης ήδη οι υπεύθυνοι προχωρούν στην αυστηροποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων.

Την ίδια ώρα το μωρό της 29χρονης γυναίκας που είναι υγιέστατο βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού και όλοι εύχονται σύντομα η μητέρα του να το κρατήσει στην αγκαλιά της.