Αρχική Ν. Κορινθίας Eίναι αργά για δάκρυα κύριε Νανόπουλε – Τα απορριματοφόρα έπρεπε να είχαν...

Eίναι αργά για δάκρυα κύριε Νανόπουλε – Τα απορριματοφόρα έπρεπε να είχαν κλείσει πριν 2 μήνες τον Ισθμό

Συμβολική η μετάβαση των απορριματοφόρων του Δήμου Κορινθίων αλλά και της Δημοτικής Αρχής στον Ισθμό της Κορίνθου για να στείλουν μήνυμα ότι η πόλη δεν αντέχει άλλους μετανάστες.

Ομως……. όταν ήρθαν οι πρώτοι μετανάστες στην πόλη δεν κάνατε καμία κίνηση, τώρα που έχουν ξεπεράσει τους 1.300 θυμηθήκατε να στείλετε μήνυμα;

Τώρα είναι αργά, ο κύβος έχει πάρει την πορεία του και για όσους μετανάστες συμφωνήσατε αγόγγυστα στις αρχές του φθινοπώρου να έρθουν, τόσοι θα έρθουν.

Να μην σχολιάσω την ατάκα “Εδώ δεν είναι Μόρια αλλά είναι Μοριάς”. Μοριάς ήταν και όταν παραδοθήκατε στις αποφάσεις τις κυβέρνησεις της Νέας Δημοκρατίας να γίνει το γήπεδο του Στρατοπέδου κέντρο ανοικτής δομής. Μοριάς ήταν όταν μιλούσατε στα ΜΜΕ για 300-500 μετανάστες και τώρα έχουν φτάσεις τους 1.300. Μοριάς ήταν όταν γίνονται καθημερινά επεισόδια μέσα εκεί αφού υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι.

Μοριάς είναι κύριε Νανόπουλε αλλά θυμάστε ότι είχατε δηλώσει ότι είστε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή αντίστασης…… Τώρα είναι Μοριάς;

Τώρα είναι αργά για ηρωισμούς και για δάκρυα, είναι αργά για βαρύγδουμπες δηλώσεις ότι θα ξεσηκώσετε τους Κορίνθιους, είναι αργά και για τα απορριματοφόρα να κλείσουν τον Ισθμό !!!

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !!