Αρχική Eπικαιρότητα Αίσχος: Κρυφοκοίταζε τις κόρες του στο μπάνιο και αυτοϊκανοποιούνταν

Αίσχος: Κρυφοκοίταζε τις κόρες του στο μπάνιο και αυτοϊκανοποιούνταν

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου πατέρας από την Κρήτη για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο cretalive.gr, ο άνδρας φέρεται να κρυφοκοιτάζει τις ανήλικες κόρες του να κάνουν μπάνιο και να αυνανίζεται. Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με κατηγορούμενο έναν Ηρακλειώτη, ο οποίος παραπέμφθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο του Ηρακλείου, στον πατέρα αποδίδεται ακόμα ότι έμπαινε στο δωμάτιο των κοριτσιών και αυτοϊκανοποιούνταν ενώ εκείνα κοιμούνταν.

Ο ίδιος ο πατέρας των ανήλικων κοριτσιών αρνείται τις κατηγορίες, φαίνεται όμως πως όσα ισχυρίστηκε και παρουσίασε ενώπιον της έδρας, δεν έπεισαν το δικαστήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έδρας κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης ήταν κόλαφος απέναντι στον κατηγορούμενο, ο οποίος τελικά κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή φυλάκισης 3 ετών (2+2 έτη) με τριετή αναστολή.