Αρχική Ν. Κορινθίας Αδεια ράφια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων !!! Ομως οι φωτογραφήσεις...

Αδεια ράφια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων !!! Ομως οι φωτογραφήσεις καλά κρατούν…!!!!

Δεκάδες για να μην πούμε εκατοντάδες Κορίνθιοι είναι δικαιούχοι τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων. Ωστόσο καταγγελίες που έφτασαν στα γραφεία μας κάνου λόγο για κατάκλειστες πόρτες και άδεια ράφια.

Μάταια προσπαθούν συμπολίτες μας να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους του Δήμου και ακόμη πιο μάταια προσπαθήσαμε εμείς ως οφείλαμε αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα ανοιχτό από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που μπορούν να παραγγείλουν στον φορέα τρόφιμα για να εξυπηρετήσουν αν μη τι άλλο τις ευπαθείς ομάδες.

Προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς να έρθουμε σε επαφή με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κύριο Τιμολέων Πιέτρη για να μας πει γιατί είναι κλειστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ είναι ανοιχτό το πρόγραμμα του φορέα. Γιατί ενώ έχουν εγκριθεί χρήματα από το Δημοτικό Συμβούλιο πετάτε στα σκουπίδια την κοινωνική πολιτική που έταζε ο Δήμαρχος με τον οποίον συμπορεύσατε να συνδιοικήσετε τον Δήμο μας.

Απάντηση καμία ούτε στα τηλέφωνά μας, ούτε στα μηνύματα. Προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω ιεραρχικά και στείλαμε μήνυμα και στον Δήμαρχο της Συμμαχίας. Κενό και από εκεί. Στηθήκαμε έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο να δούμε αν θα εμφανιστεί κανείς. Μάταια.

Ομως, ξεχάσαμε, πως τολμήσαμε;

Τώρα πρέπει να πάρετε το δέντρο των 11.780 ευρώ, να συναντηθείτε με σκηνοθέτες, με τουριστικούς πράκτορες, να φωτογραφηθείτε επιμελώς, να ασχοληθείτε με τον εργολάβο της πλατείας που θα έπρεπε από χθες να στρώνει τα μάρμαρα (αλλά δεν τα στρώνει), με τις λακκούβες που τις κλείνετε άναρχα μόνο με χώμα και στην πρώτη βροχή γίνονται χειρότερες, με τα εσωτερικά της παράταξής σας που δείχνουν ότι στο προσεχές μέλλον θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο και με άλλα πολλά που θα ασχολούμαστε στην πορεία.

Oλοι οι Δήμοι και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι σε έναν οργασμό αυτές τις μέρες να γεμίσουν τα κοινωνικά παντοπωλεία τους, να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα ΤΕΒΑ που συμμετέχουν για να μπορέσουν οι άποροι και οι ευπαθείς ομάδες να γιορτάσουν τις γιορτές λίγο καλύτερα ίσως από τις υπόλοιπες μέρες …. !!!!

Εσείς κύριε Νανόπουλε και κύριε Πιέτρη τι κάνετε για όλα αυτά;