Αρχική Eπικαιρότητα Έλληνας έφτιαξε πέτρινα «Ιγκλού» στην Ελλάδα και οι τουρίστες κάνουν ουρά

Έλληνας έφτιαξε πέτρινα «Ιγκλού» στην Ελλάδα και οι τουρίστες κάνουν ουρά

Μπορεί να θαυμάζουμε τα λευκά ιγκλου του βόρειου πόλου και να ευχόμαστε για μια διαμονή στην παγωμένη Φιλανδια, όμως το όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί δίπλα σου. Κι όμως, δεν χρειάζεται να μπεις στο αεροπλάνο για μακρινούς προορισμούς, απλά να κατευθυνθείς ως τα Τζουμέρκα και να απολαύσεις διαμονή στο Theasis Igloo. Το συγκρότημα Theasis Igloo βρίσκεται στη Συγγενά Κτιστάδων στο νομό Άρτας και προσελκύει τα βλέμματα με τα πέτρινα ιγκλού του.

Theasis Igloo: Βρήκαμε τα ελληνικά πέτρινα ιγκλού στα Τζουμέρκα - itravelling.gr

Το Theasis Igloo διαθέτει 4 αυτόνομα, πέτρινα ιγκλού χτισμένα στην κοιλάδα με τα έλατα και με θέα την οροσειρά των Τζουμέρκων. Στην ουσία πρόκειται για πέτρινα σπιτάκια με στρογγυλή γυάλινη οροφή, που θυμίζουν ιγκλού φτιαγμένα από φυσικά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο και χαρίζουν άπλετη θέα προς τον ουρανό.

Theasis Igloo: Βρήκαμε τα ελληνικά πέτρινα ιγκλού στα Τζουμέρκα - itravelling.gr

Τα ιγκλού του Theasis Igloo θα σου χαρίσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα για ρομαντικές διακοπές. Εάν όμως δεν αρκείσαι στη θαλπωρή του δωματίου και την απεραντοσύνη της φύσης γύρω σου, σου έχουμε κι άλλο! Από εκεί θα μπορείς να απολαύσεις τον έναστρο ουρανό, τη σελήνη, τους πλανήτες και όποιο άλλο ουράνιο σώμα σου προκαλεί εντύπωση με τοτηλεσκόπιο Skywatcher, που διαθέτει.

Theasis Igloo: Βρήκαμε τα ελληνικά πέτρινα ιγκλού στα Τζουμέρκα - itravelling.gr

Οι ξεχωριστές εμπειρίες δεν σταματούν στη διαμονή. Στο Theasis Igloo μπορείς να συμμετάσχεις στις μελισσοκομικές εργασίες τους ανοιξιάτικους μήνες, να μάθεις τώρα για τη ζωή των μελισσών και να γευτείς τα προϊόντα τους, ενώ οι περίπατοι στη φύση δεν πρέπει να λείπουν από το πρόγραμμά σου.