Αρχική Ν. Κορινθίας Κύριε Νανόπουλε και κύριε Πιέτρη το παράδειγμα για τον Δήμο και τους...

Κύριε Νανόπουλε και κύριε Πιέτρη το παράδειγμα για τον Δήμο και τους τουρίστες είναι ο Δήμαρχος Ηρακλείου που έφερε 3.000 στην πόλη του

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τουρίστες και για τουρισμό στην Κόρινθο Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε αρκεί ένα τηλέφωνο στον συνάδελφό σας Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης που γέμισε το Ηράκλειο με 3.000 τουρίστες που ξεχύθηκαν στην πόλη αφού τους περίμεναν λεωφορεία που είχε μισθώσει ο Δήμος. Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να νοικιάσουν ποδήλατα που εμείς δεν έχουμε. Με λίγα λόγια πρώτα φτιάχνουμε τις υποδομές για την υποδοχή και μετά καλούμε τους Κινέζους (που δεν τους καλέσαμε αλλά μας επέλεξαν)

Δείτε λοιπόν το ρεπορτάζ από το ekriti και μιλήστε με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού να δείτε πως δημιουργούν αυτοί αυτά που εσείς οραματίζεστε ….!!!!

Χιλιάδες επισκέπτες έφερε στο Ηράκλειο το “πλωτό παλάτι” (φωτογραφίες)

16.11.2019 – 15:19

limani-irakleioy.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, το δεύτερο για την ακρίβεια, που έχει ποτέ δέσει στο λιμάνι, βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο.

Το MSC Bellissima αποβίβασε νωρίτερα σήμερα… μία μικρή πόλη!

Περίπου 3.000 άτομα ξεχύθηκαν στην αγορά του Ηρακλείου, δίνοντας ένα πραγματικό “φιλί ζωής” στους εμπόρους, ενώ περισσότερα από 1.000 επέλεξαν να ξεναγηθούν στην Κνωσσό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι επιβάτες παρελήφθησαν από λεωφορεία για την μεταφορά τους στην πόλη, σχηματίζοντας ουρά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, κατά μήκος του τεράστιου κρουαζιερόπλοιου, ωστόσο αρκετοί επέλεξαν ποδήλατα για να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ηρακλείου

Το MSC Bellissima είναι είναι πραγματικό διαμάντι της κρουαζιέρας.

 Το 315-μέτρων κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l’Atlantique και αποτελεί το τέταρτο που εντάσσεται στον στόλο της MSC Cruises σε λιγότερο από δύο χρόνια. 

Η τελετή ονοματοδοσίας για το νέο της «στολίδι», «MSC Bellissima», πραγματοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, στο λιμάνι του Σαουθάμπτον.