Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος: Ο Τ.Πιέτρης βλέπει παντού μπροστά του τουρίστες !!! Καλώς...

Κόρινθος: Ο Τ.Πιέτρης βλέπει παντού μπροστά του τουρίστες !!! Καλώς ήρθε το δολλάριο !!!

Ναι, είναι αντιδήμαρχος Τουρισμού, ναι, άξια η θέση του αφού εξόφλησε γραμμάτιο συνεργασίας αλλά το να βλέπει παντού μπροστά του τουρίστες αυτό παραπάει !!! Για την ιστορία λοιπόν η Ενωση Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης” διοργάνωσε μία άκρως πετυχημένη εκδήλωση με θέμα ” «Τα βάσανα μου χαίρομαι… Ταυτότητες των μουσουλμάνων της Κρήτης 1645-1924».

Στην εκδήλωση και βέβαια παρεβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχός Κορινθίων ο οποίος ευχαρίστησε το Συμβούλιο της Ενωσης για την μαγική βραδιά που μας χάρισε στην οποία συνδυάστηκε Πολιτισμός, Παιδεία Και ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Ναι λοιπόν προήγαγε την Παιδεία και τον Πολιτισμό η εκδήλωση, τον Τουρισμό που τον είδατε κύριε Αντιδήμαρχε;

Και επειδή ποτέ δεν πρέπει να γράφεις κάτι χωρίς να έχει προηγηθεί έρευνα ξεκίνησα να ψάχνω τις φωτογραφίες και τα βίντεο της βραδιάς για να βρω κι εγώ τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Πουθενά, όλοι γνωστοί, Κορίνθιοι και Κρήτες. Και δεν σταμάτησα σε αυτό, πήρα και πολλά τηλέφωνα από κόσμο που ήταν εκεί…. !!!! Βρε σεις, είδατε πουθενά τουρίστες; Μέσα, έξω, στο προαύλιο, στο κυλικείο, στις τουαλέτες, έστω και στις διπλανές αίθουσες; Κανείς δεν είδε κανέναν.

Κανένας εκτός από τον Τιμολέντα Πιέτρη….. !!!!!

Σ.Μπαλή