Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Πούρος: Η ήρεμη δύναμη στο Δήμο Κορινθίων που θα μπορούσε να ηγηθεί...

Γ.Πούρος: Η ήρεμη δύναμη στο Δήμο Κορινθίων που θα μπορούσε να ηγηθεί συνδυασμού

Ψάχνοντας, και ψάχνοντας πάρα πολύ όμως για τους ανθρώπους αυτούς που απαρτίζουν την νέα Δημοτική αρχή και αφού έχει περάσει αρκετός καιρός που να μας επιτρέπει να κρίνουμε κινήσεις και έργο σταματάμε μόνο στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πούρο.

Σύντομα για το βιογραφικό του Γιώργου (όπως τον φωνάζουν όλοι λόγω της οικειότητας που αναπτύσει με τους πολίτες) να πούμε ότι είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολόγων Εφαρμογής και στην τοπική Αυτοδιοίκηση δραστηριοποιείται από το 1994 ως υποψήφιος νομαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Σεργεντάνη.

Τώρα είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Κορινθίων και Αναπληρωτής Δήμαρχος.

Η αίσθηση που έχουμε αφού συνομιλούμε καθημερινά με αρκετό κόσμο είναι πως ο Γιώργος Πούρος, δουλεύει ήρεμα, χωρίς να προκαλεί, βρίσκεται όλη την ημέρα σε εξωτερικές εργασίες για το Δήμο Κορινθίων και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους πολίτες αφού αντιμετωπίζει τα προβλήματα με σοβαρότητα και ευθύνη.

Ξεχωριστός και στην Κορινθιακή κοινωνία αφού ποτέ του δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα, ευγενής, σοβαρός και ταπεινός.

Ο Γιώργος Πούρος θα μπορούσε να είναι η επόμενη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Κορινθίων αφού θέλουμε να πιστεύουμε πως η σωρεία λαθών του Βασίλη Νανόπουλου δεν θα του αφήσει κανένα περιθώριο να κατέβει και σε επόμενες εκλογές και πόσο μάλλον να τον στηρίξει και το κυβερνών κόμμα !!!

Υπομονή για τις πρώτες δημοσκοπήσεις του καλοκαιριού που πιθανολογούμε ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Κορινθίων !!