Αρχική Ν. Κορινθίας Στην Κόρινθο της Συμμαχίας έχουμε μετανάστες από όλα τα μήκη και τα...

Στην Κόρινθο της Συμμαχίας έχουμε μετανάστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη , έρχονται και οι Κινέζοι να δέσουμε !!!

Και αφού φάγαμε την προεκλογική φόλα το 2014 και το 2019 με τα κρουαζιερόπλοια που θα γέμιζαν την Κόρινθο με τους τουρίστες, αλλάζουμε τώρα την πράξη και αντί για διαίρεση κάνουμε πολλαπλασιασμό.

Αν έβγαινε η Συμμαχία των Πολιτών του Νανόπουλου το ’14 που δεν βγήκε αλλά βγήκε το ’19 θα έφερνε στο λιμάνι της Κορίνθου στρατιές από κρουαζιερόπλοια που σαν τον Τιτανικό δεν έφτασαν ποτέ να αποβιβάσουν τους χιλιάδες τουρίστες που θα άφηναν όλο τους το πορτοφόλι στην Κόρινθο.

Αντί αυτού, η πόλη επί Δημαρχίας Νανόπουλου, παραδομένη σε κυβέρνηση και άνωθεν από αυτόν αποφάσεις γέμισε μετανάστες, πρόσφυγες, όπως θέλετε το λέτε. Είναι μία πράξη που οι αριστεροί την βλέπουν με συμπόνια, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι ομάδες του πληθυσμού που τον κατηγορούν ευθέως ότι παραδόθηκε άνευ όρων.

Και εκεί που κοιτάει να μαζέψει τα αμάζευτα ο Δήμαρχος της Συμμαχίας, (βλέπε τον ορισμό δικηγόρου στην Οικονομική Επιτροπή, το μπάχαλο στον Προυπολογισμό του ΚΕΠΑΠ, μια βόμβα που σκάει στην Σολυγεία, κάτι γλάστρες που μαζεύτηκαν κακήν κακώς), τσουπ σκάνε οι παπαγάλοι να αναμεταδώσουν την επίσκεψη των Κινέζων στην πόλη που σκοπό έχουν κι αυτοί να επενδύσουν εκατομμύρια γιατί την Κόρινθο λέει επέλεξαν.

Εκατσαν λοιπόν οι Κινέζοι επιχειρηματίες μπροστά από ένα χάρτη, έριξαν το βελάκια, πέτυχαν την Κόρινθο, γέμισαν τις βαλίτσες με λεφτά και έρχονται να μας τα επενδύσουν !!!

Καλό βόλι !!!!