Αρχική Eπικαιρότητα Λένε ότι είναι η πιο «δυνατή» χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δημιουργήθηκε ποτέ (βίντεο)

Λένε ότι είναι η πιο «δυνατή» χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δημιουργήθηκε ποτέ (βίντεο)

Χριστούγεννα δεν είναι μόνο δώρα, φώτα και στολίδια. Τα Χριστούγεννα είναι πάνω από όλα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάτι που δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς συνηθίζουμε να το ξεχνάμε. 

Η γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Edeka πέρυσι δημιούργησε ένα διαφημιστικό βίντεο που θέλει να τονίσει αυτή την ανθρώπινη ανάγκη.

Στο βίντεο, που δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το κορυφαίο διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε ποτέ, παρουσιάζεται η ιστορία ενός ηλικιωμένου ο οποίος θα περάσει μόνος του τις γιορτές καθώς κανένα από τα παιδιά του δεν θα καταφέρει να τον επισκεφθεί.

Ο ηλικιωμένος άντρας μαγειρεύει μόνος του το γεύμα του καθώς βλέπει τους γείτονές του να υποδέχονται τις οικογένειες τους. Στη συνέχεια κάθεται θλιμμένος στο τραπέζι και ξεκινάει να τρώει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Λένε ότι είναι η πιο "δυνατή" χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δημιουργήθηκε ποτέ. Όταν τη δείτε θα καταλάβετε γιατί

Αλλά το βίντεο συνεχίζεται με μία απροσδόκητη τροπή. 

Λένε ότι είναι η πιο "δυνατή" χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δημιουργήθηκε ποτέ. Όταν τη δείτε θα καταλάβετε γιατί

Παρακολουθήστε το στη συνέχεια. Αξίζει, όχι γιατί είναι απλά συγκινητικό, αλλά και γιατί περνάει ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα: Οι άνθρωποι που θεωρούμε δεδομένους στη ζωή μας είναι και οι πιο σημαντικοί.

https://youtu.be/V6-0kYhqoRo