Αρχική Ν. Αρκαδίας Η Μαρία Μενούνος από την Αρκαδία θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Η Μαρία Μενούνος από την Αρκαδία θα κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Η Μαρία Μενούνος (από τον Άκοβο Φαλαισίας) αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στον γάμο τους και να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.   

«Σήμερα, ο Κέβιν έστειλε επιτέλους τα χαρτιά στο πρακτορείο επειδή ήταν στο γραφείο μου, για τουλάχιστον δυο εβδομάδες», είπε η 41χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντζελες.   Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως η μητέρα της, Λίτσα, πάσχει από γλοιοβλάστωμα στο τέταρτο στάδιο, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου. Παρόλο που η ίδια κάνει τα πάντα για να «παραμείνει ζεν μες στο χαμό», όπως λέει, προσπαθώντας να βρει τις κατάλληλες θεραπείες για την μητέρα της, αποφάσισε επίσης να μην βάλει στην ζωή της σε αναμονή.   

«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω την ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσε να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, “Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!”…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια.      

Η Μαρία Μενούνος, που επίσης εμφάνισε καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως η νέα φιλοσοφία ζωής της είναι εμπνευσμένη από μια ατάκα στην ταινία Ρόκι, «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».   

«Η ζωή θα συνεχίσει να μας χτυπάει. Έχει να κάνει με το πώς το διαχειρίζεσαι και πώς μπορείς να προχωρήσεις μπροστά με χάρη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Δεν θα είναι τέλεια, θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή είναι η πηγή της δύναμής μου», εξήγησε η παρουσιάστρια.       

Σχετικά με την απόφασή τους να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητρότητας, η Μαρία Μενούνος, που παντρεύτηκε τον Κέβιν Αντεργκάρο πριν από ένα χρόνο, είπε πως όταν «αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι».  

«Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό», είπε.       

Πηγή: www.lifo.gr