Αρχική Ν. Λακωνίας Από τις φυλακές της Τρίπολης στον Κορυδαλλό -Αυτός είναι ο λόγος που...

Από τις φυλακές της Τρίπολης στον Κορυδαλλό -Αυτός είναι ο λόγος που μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος ιερέας για κακοποίηση ανήλικης

Νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη ο οποίος κατηγορείται ότι κακoποίησε τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, όπως αναφέρει το /instanews.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, ο 55χρονος μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως και στο πλαίσιο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων που διενεργούνται στους κρατουμένους, διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, γεγονός που έκρινε σκόπιμη τη μεταφορά του.

Την περασμένη Τρίτη, ο ιερέας μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο των κρατουμένων, όπου και παραμένει.

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε περαιτέρω εξετάσεις και από τον εργαστηριακό έλεγχο επιβεβαιώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, χωρίς ο ίδιος να γνώριζε τίποτα αρχικά για την κατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στις επίμονες ερωτήσεις του για ποιο λόγο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, τόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όσο και οι γιατροί τον καθησύχαζαν, λέγοντας του ότι πρόκειται για καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ιερέας κρατείται σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν ειδικά διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”. Στο ίδιο κελί κρατούνταν στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος πλέον έχει μεταφερθεί στη δικαστική πτέρυγα των φυλακών.

Προηγούμενο άρθροΣτη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»
Επόμενο άρθροΣτην εκδήλωση «τα βάσανα μου χαίρομαι..» ο Α. Γκιόλης