Αρχική Ν. Κορινθίας Με 100.000 έφυγαν… από τα ATM του Λουτρακιου

Με 100.000 έφυγαν… από τα ATM του Λουτρακιου

Άριστη οργάνωση είχαν οι διαρρήκτες που ανατίναξαν δυο ATM της τραπεζας Πειραιώς στο κέντρο του Λουτρακίου, στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς τελικά έφυγαν με γεμάτες τσέπες εγκαταλείποντας το κλεμμένο τζιπ που χρησιμοποίησαν!

Οι άγνωστοι δράστες γκρέμισαν με το αυτοκίνητο τύπου τζιπ τις τζαμαρίες της τράπεζας, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό και με σίγουρες όσο και γρήγορες κινήσεις προκάλεσαν απανωτές ισχυρές εκρήξεις στα δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης. Τα ΑΤΜ διαλύθηκαν κυριολεκτικά και ολόκληρη η περιοχή σηκώθηκε στο πόδι. 

Οι κακοποιοί κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχαν περισσότερα από 100.000 ευρώ! Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν με αναμμένη τη μηχανή το κλεμμένο τζιπ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο Ι.Χ., στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου εξετάζουν πλάνα από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας στην προσπάθειά τους να τους εντοπίσουν.

Προηγούμενο άρθρο«Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον ιερέα (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΝα φθάσει το φυσικό αέριο στα νοικοκυριά διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου