Αρχική Ν. Κορινθίας Από θαύμα σώθηκε νεαρός στο Λουτρακι- φωτό

Από θαύμα σώθηκε νεαρός στο Λουτρακι- φωτό

Από θαύμα σώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου ο 23χρονος που οδηγούσε μια μαύρη Mercedes όταν πήρε «σβάρνα» 2 μαγαζιά και μία κολόνα της ΔΕΗ και μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο οδηγός, ένας 23χρονος φαντάρος από την Κυρά Βρύση, γυρνούσε από νυχτερινή διασκέδαση λόγω της ονομαστικής του εορτής, είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και αντί να στρίψει στην οδό Αιγαίου, συνέχισε ευθεία, έπεσε πάνω στο πρώτο μαγαζί, έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έπεσε σε δεύτερο μαγαζί και στη συνέχεια και σε τρίτο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ο 23χρονος Άγγελος σώθηκε σαν από θαύμα. Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το αυτοκίνητό του…

Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία μαγαζιά ήταν κλειστά την ώρα του συμβάντος που υπολογίζεται περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο!

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα (οστό στον ώμο), ενώ παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση δεν φαίνεται να έχει άλλα προβλήματα.

Μάλιστα, για τον 23χρονο είναι το δεύτερο περιστατικό τρακαρίσματος μέσα σε ένα χρόνο, καθώς λίγους μήνες πριν είχε και πάλι εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.