Αρχική Ν. Κορινθίας Πανηγυρική αθώωση της διαχειρίστριας του peloponnisosnews Σοφίας Μπαλή από το πρωτοδικείο Κορίνθου...

Πανηγυρική αθώωση της διαχειρίστριας του peloponnisosnews Σοφίας Μπαλή από το πρωτοδικείο Κορίνθου με μάρτυρα κατηγορίας τον Βασίλη Νανόπουλο και συνήγορο τον Ανδρέα Βαγγόπουλο

Πανηγυρική αθώωση της διαχειρίστριας του peloponnisosnews Σοφίας Μπαλή και των συνκατηγορουμενών της, Ελένη Μαυραγάνη και Βιβή Τρούγια σήμερα στο Πρωτοδικείο Κορίνθου μετά από πενταετή ταλαιπωρία.

Συνήγοροι υπεράσπισης οι κύριοι Ανδρέας Βαγγόπουλος, Παναγιώτης Πίκουλας και Γιώργος Λαμπρόπουλος σε μία μήνυση που έγινε πέντε χρόνια πριν από τον υποψήφιο τότε δημοτικό σύμβουλο του Βασίλη Νανόπουλου, κύριο Κασκαντίρη.

Να σημειωθεί ότι μάρτυρας κατηγορίας κατά των τριών κυριών ήταν και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση των τριών κατηγορουμένων και μετά από την αγόρευση όλων των συνηγόρων η Πρόεδρος αθώωσε την κυρία Μπαλή, την κυρία Μαυραγάνη και την κυρία Τρούγια.

Eίναι η δεύτερη επιτυχία του Ανδρέα Βαγγόπουλου μέσα σε λίγες μέρες αφού μόλις την προηγούμενη Παρασκευή αθωώθηκε ομόφωνα και ο δημοσιογράφος Νίκος Φλαούνας από το πενταμελές Εφετείο Αθηνών.