Αρχική Ν. Αργολίδος Ζημιές από τη νυχτερινή καταιγίδα και τους θυελλώδεις νοτιάδες στο Τολό

Ζημιές από τη νυχτερινή καταιγίδα και τους θυελλώδεις νοτιάδες στο Τολό

Ισχυρή ήταν η καταιγίδα που έπληξε αργά τα ξημερώματα την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας με πολύ δυνατή βροχή και θυελλώδεις νοτιάδες.

Αργολίδα: Ζημιές από τη νυχτερινή καταιγίδα και τους θυελλώδεις νοτιάδες στο Τολό (βίντεο)

Η δυνατή βροχή και ο αέρας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα καθώς έπεσε δέντρο αργά τη νύχτα στο Πανόραμα του Δήμου Άργους Μυκηνών, γκρεμίστηκε μια παλιά μάντρα στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου, ενώ πολλές είναι και οι κλάρες που έσπασαν από τον δυνατό αέρα.

Η περιοχή του Τολού στο Δήμο Ναυπλιέων φαίνεται ότι δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα καθώς από τον πολύ δυνατό νοτιά ξηλώθηκε ένα τεράστιο στέγαστρο από κατάστημα και κατέληξε αρκετά μέτρα μακριά μέσα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Ευτυχώς που η κακοκαιρία χτύπησε αργά το βράδυ την περιοχή και το σχολείο ήταν κλειστό, γιατί το λιγότερο θα είχαμε τραυματισμούς από την βαριά κατασκευή που οι θυελλώδεις άνεμοι ξεκόλλησαν από το κατάστημα, η οποία μάλιστα ήταν δεμένη και με αλυσίδες!!! Το στέγαστρο τελικά απομακρύνθηκε το πρωί με χρήση γερανού.

Στην παραλία του Τολού τα μανιασμένα κύματα πήραν μαζί τους οποιαδήποτε παραθαλάσσια κατασκευή βρήκαν στον δρόμο τους, από καρέκλες και ομπρέλες, πινακίδες καταστημάτων, ζαρντινιέρες και γλάστρες, μέχρι και τις βάρκες που τις πέταξε στην παραλία. Στον περιφερειακό του Τολού πολλά σπίτια έχουν υποστεί ζημιές κυρίως στις τέντες και τις βεράντες.

Προηγούμενο άρθροΤον Ιανουάριο η δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα
Επόμενο άρθροΣοκ! Αυτο ειναι το παιχνίδι πνιγμού που έπαιζε ο 12χρονος (βίντεο)