Αρχική Ν. Κορινθίας Τα προβλήματα του Ασσου Κορινθίας «στο τραπέζι» του Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολη

Τα προβλήματα του Ασσου Κορινθίας «στο τραπέζι» του Αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολη

Ο προεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασσου Λεχαιου Ναπολέων Γιαννοκουλοπουλος, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστασιο Γκιολη, συγκεκριμένα ο προεδρος σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα είχα την τιμή μετά από αίτημα μου προς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή να συνομιλήσω και να τον ενημερώσω για προβλήματα που αφορούν την Κοινότητα του Άσσου .

Τα θέματα που τέθηκαν είναι :Ο καθαρισμός του χειμάρρου Ράχιανη , αντιπλημμυρικά έργα που χρειάζεται η περιοχή του Άσσου, καθαρισμός του δρόμου από Άσσο προς Βεληνιάτικα από χόρταρια και δέντρα όπου έχουν κλείσει τον δρόμο, διάνοιξη του δρόμου και την φωταγώγηση από Άγιο Γεώργιο (Άσσος) Βελνιάτικα και να συνεχιστεί μέχρι και το Σπαθοβούνι καθώς επίσης και άλλα προβλήματα που αφορούν την Κοινότητα του Άσσου.

Η συνεργασία μας πιστεύω ότι είναι δεδομένη, υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για μεγάλα έργα στην περιοχή μας και γι αυτό τον ευχαριστώ από καρδιάς που με δέχτηκε και άκουσε τα προβλήματα του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο πολίστα
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης Ιγνάτιος: Όποιος αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες δεν είναι Χριστιανός