Αρχική Eπικαιρότητα Αθώος ο καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» (Βίντεο)

Αθώος ο καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» (Βίντεο)

Αθώος κρίθηκε από το Στρατοδικείο Λάρισας ο πρώην καταδρομέας, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο καταδρομέας δήλωσε στην ιστοσελίδα rpn.gr: «Νοιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά! Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους , αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω».

https://youtu.be/9qY5n4MhAqw

Προηγούμενο άρθρο«Όταν κάνω χημειοθεραπείες βλέπω τα βίντεο σου και δεν πονάω».. πλέον χορεύουν μαζί!
Επόμενο άρθροΚ. Κυρανακης: Στην Ελλάδα κ. Γιαννουλη επιτρέπεται και το χοιρινό και το αλκοόλ δε θα περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων!