Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πανηγυρική αθώωση Ν.Φλαούνα – Δικαίωση για τους νομικούς Βαγγόπουλο και Καβουρίνο !!

Πανηγυρική αθώωση Ν.Φλαούνα – Δικαίωση για τους νομικούς Βαγγόπουλο και Καβουρίνο !!

Την ομόφωνη αθώωση με 5-0 , αποφάσισε σημερα, το πενταμελές Εφετείο Αθηνών, κατα της σκευωρίας που ειχε στηθεί κατα του Νίκου Φλαούνα.

 Ειναι η τριτη κατα σειρά αθώωση του έγκριτου δημοσιογράφου και επι πολλα χρόνια συμβουλος για θέματα Τύπου, στο υπουργειο Γεωργίας.Ηδη οι καταξιωμένοι Δικηγόροι, του κ. Φλαούνα, οι κκ Θανάσης Καβουρίνος (Αρκάς) και ο Ανδρέας Βαγγόπουλος (Κορίνθιος) , κινούνται δικαστικά  οχι μονο κατα των σκευωρών, αλλα και εναντίον όσων προέβαλαν αυτή την σκευωρία, καταπατώντας κάθε νόμο περί προσωπικών δεδομένων και κάθε δικαιώματος του Τεκμηρίου Αθωωτητας!

Σκοπός φυσικά όλων αυτων ηταν η κατασυκοφάντηση του κ.Φλαούνα, ώστε να επιτευχθούν οι κρυφοί τους στόχοι που ηταν η μείωσης της προσωπικοτητάς του και η…απόσυρση αυτού, απο την δημόσια ζωή του τόπου.Η υπόθεση που κατηγορήθηκε το…2014, αφορούσε υπόθεση του μακρινού 1996(!) .

Απο τοτε τον έσυραν στα δικαστήρια με κόστος ακόμη και της υγείας του, για να έρθουν οι απανωτές αθώωσεις του, με κορυφαία τη σημερινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

Αυτα προς το παρόν . Η συνέχεια …αναμένεται και αφορά  κυρίως για τους αμετανόητους και όσους ειχαν …επενδύσει στην ηθική εξόντωση του Νίκου Φλαούνα.