Αρχική Eπικαιρότητα Ζευγάρι ηλικιωμένων «κλέφτηκαν» στην Κρήτη και άφησαν γράμμα για τον ανεκπλήρωτο εφηβικό...

Ζευγάρι ηλικιωμένων «κλέφτηκαν» στην Κρήτη και άφησαν γράμμα για τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα

Ανεκπλήρωτος έρωτας: Ηλικιωμένοι από χωριό του Ηρακλείου αποφάσισαν να κλεφτούν και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο έρωτα της εφηβείας τους. Πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο του δημοσίου και μία 72χρονη συγχωριανή του.

Ο 78χρονος χήρεψε προ διετίας, ενώ η 72χρονη προ εξαετίας. Ο άνδρας δεν είχε οικογένεια. Αντίθετα, η γυναίκα είχε ακόμη και δισέγγονα. Πριν λίγο καιρό, ο γιος της 72χρονης επισκέφτηκε τη μητέρα του, η οποία έλειπε. Νόμιζε πως η μητέρα του βρίσκεται στην εκκλησία, αλλά βρήκε πάνω στο τραπέζι, ένα γράμμα.

Αυτό ανέφερε πως είχε αποφασίσει να συζήσει, με τον γείτονά της, τον ανεκπλήρωτο έρωτα των εφηβικών της χρόνων. Τότε, εκείνος είχε πάει στην Αθήνα για σπουδές, ενώ εκείνη την πάντρεψαν οι δικοί της. Στο γράμμα αναφέρονταν πως τα κληρονομικά της είχαν διευθετηθεί, ενώ είχε ζητούσε να σεβαστούν την επιθυμία της.

Ανεκπλήρωτος έρωτας: Καταγγελία από τους συγγενείς

Τα παιδιά της προχώρησαν σε καταγγελία εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οι Αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως και το σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα ήταν κλειστό. Ωστόσο, η 72χρονη κάλεσε τα παιδιά της τηλεφωνικά για να τους εξηγήσει πως όλα είναι καλά.

Μάλιστα, ανέφερε πως με τον 78χρονο βρίσκονται στην πόλη του Βόλου. Δηλαδή, εκεί όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του. Το βέβαιο είναι πως οι δύο ηλικιωμένοι χαίρονται, τον έρωτά τους. Όπως λέει και ο σοφός, λαός, «Καλύτερα αργά, παρά ποτέ».

Πηγή: enimerotiko.gr