Αρχική Ν. Λακωνίας Ο αδερφός της 12χρονης είχε αποκαλύψει ότι ο ιερέας κακοποιούσε τη μικρή

Ο αδερφός της 12χρονης είχε αποκαλύψει ότι ο ιερέας κακοποιούσε τη μικρή

Ο γιος της συντρόφου του ιερέα είχε αποκαλύψει την κακοποίηση που υφίστατο το κοριτσάκι, όμως κανείς δεν παρενέβη, λένε κάτοικοι του Γερολιμένα. Ο 22χρονος γιος της Βουλγάρας συντρόφου του ιερέα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μίλησε για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ιερέα το καλοκαίρι του 2018 σε κουβέντα που είχε με θαμώνες στο καφενείο όπου σύχναζε ο παπάς.

Ωστόσο κάνεις δεν μπήκε στο κόπο να μεταφέρει την μαρτυρία του 22χρονου στις αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα του 12χρονου κοριτσιού φέρεται να είχε ειδοποιήσει ένα χρόνο πριν τις αρμόδιες Αρχές επισημαίνοντας τους την προβληματική συμπεριφορά που εμφάνιζε το παιδί στο σχολείο. Τότε όμως και πάρα την επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι του ιερέα, η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα φέρεται να τους είχε καθησυχάσει.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί και η συμπεριφορά των κατοίκων του Γερολιμένα που ενώ υποτίθεται ότι ήξεραν τι συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του σπιτιού του ιερέα, κανείς δεν βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Μια άτυπη ομερτά που έδωσε το περιθώριο στον ιερέα να συνεχίσει να ασελγεί εις βάρος του μικρού κοριτσιού υπό την ανοχή της κλειστής τοπικής κοινωνίας που προτίμησε να κλείσει τα μάτια μπροστά στο απεχθές έγκλημα από το να παρέμβει για να βοηθήσει τη 12χρονη.

Ο 22χρονος γιος της Βουλγάρας εγκατέλειψε τον Γερολιμένα και μετανάστευσε στην Γερμανία για να ζήσει μαζί με τον πατέρα του και έτσι το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του.

Ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αρεόπολης, ο ιερέας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, ενώ παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναζητούνται μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr