Αρχική Ν. Αρκαδίας Σώθηκε η ζωή της 14χρονης από τις Κολλίνες , Τα συγχαρητήρια Βλάση...

Σώθηκε η ζωή της 14χρονης από τις Κολλίνες , Τα συγχαρητήρια Βλάση στους γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Παίδων

Τα συγχαρητήριά του στους γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Παίδων στην Αθήνα, που έδωσαν τη ζωή της 14χρονης κοπέλας από τις Κολλίνες, έδωσε δημοσίως ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ (και ιατρός) Κώστας Βλάσης, με δημόσια ανάρτησή του.

Ειδικότερα, έγραψε: “Επειδή αξίζει να αναδεικνύουμε όχι μόνο τα κακά, αλλά και τα καλά, να αναδεικνύουμε τις προσπάθειες εκείνες που μας κάνουν υπερήφανους και μας παρακινούν να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο….

Ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αλλά και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, που με τις προσπάθειες και την αυταπάρνησή τους κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της 14χρονης από τις Κολλίνες Αρκαδίας, που λίγες μέρες πριν τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Ένα μεγάλο «μπράβο» και στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται πλέον το κορίτσι έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και έχοντας μια καλή πορεία αποθεραπείας.

Οι «μάχες» που δίνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό όλων των δομών του ΕΣΥ είναι πολλές κι εμείς οφείλουμε να τις αναγνωρίζουμε, αλλά και με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!”

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Τριπολης ξεκινά να κλείνει λακκούβες σε δρόμους
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο 63χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα επί μία 10ετία!