Αρχική Περ. Πελοποννήσου Θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Νίκας στις 3 Νοεμβρίου;

Θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Νίκας στις 3 Νοεμβρίου;

Δεν πρόκειται για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, αλλά για τον μικρότερο γιο του, ο οποίος με πάθος και όραμα συνεχίζει τον αγώνα του, έναν αγώνα τελείως διαφορετικό από τον Πατέρα του.

Ο Νικόλαος Νίκας και σε αυτές τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι παρών στην Κάλπη στις 3 Νοεμβρίου 2019.

Ένας νεαρός με πλούσιο βιογραφικό για ακόμη μια φορά κάνει αισθητή την παρουσία του στον κατασκευαστικό κλάδο και φαίνεται ακόμη πιο αποφασισμένος από την τελευταία φορά που κατέβηκε στις αντίστοιχες εκλογές.

Τότε ήταν μονον 26 χρόνων και.. κατάφερε να είναι ο νεότερος εκλεγέντας ανάμεσα στους 200 της Κεντρικής Αντιπροσωπείας, από την πρώτη κιόλας φοράς που πήρε μέρος στις εκλογές.

Η φιλοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον στον κλάδο τον μηχανικών, η αγάπη για το επάγγελμα του και η ηθική του αντιμετώπιση των πραγμάτων που απασχολούν την χώρα μας τον ώθησαν να δώσει το “βροντερό” παρών στο ψηφοδέλτιο της “Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών” και στις εκλογές τις 3ης Νοεμβρίου.

29 χρονών πλέον, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αλλά και κάτοχος μάστερ, Msc Applied Economics & Finance στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το 2016 εργάζεται στην Ιδιωτική Εταιρία INTRAKAT, συγκεκριμένα μέχρι το 2018 εργαζόταν στη Διεύθυνση Προμηθειών. Από το 2018 μέχρι το 2019 στην ίδια εταιρεία εργάστηκε ως site engineer στο Έργο: ” Εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε διατηρητέο κτίριο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 και αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο 5 αστέρων”, από το 2019 μέχρι και τώρα είναι μέλος ομάδας project management σε έργα ανακαίνισης και ανακατασκευής πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχείων.

Με ζήλο και αγάπη γι αυτό που κάνει, όπως διαπιστώθηκε και από το προαναφερθέν βιογραφικό, θα δώσει τη δική του μάχη για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Ο Νικόλαος Νίκας καταγόμενος από την Καλαμάτα, με σπουδές στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, και εργασιακή εμπειρία στην Αθήνα “ενώνει” τα προβλήματα του κλάδου του και παίρνει το θάρρος.. να θέσει τους δικούς του στόχους.

Ο αριθμός των υποψηφίων και ακόμα περισσότερο ο αριθμός αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, περίπου 107.500 διπλωματούχοι μηχανικοί, είναι αυτός που κάνει τόσο ιδιαίτερες και σημαντικές αυτές τις εκλογές, που ο Νικόλαος Νίκας καλείται να φέρει εις πέρας με υπευθυνότητα, όπως άλλωστε απέδειξε από μικρότερη κιόλας ηλικία.

Θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Νίκας στις 3 Νοεμβρίου;

Στο προσωπικό του προφίλ αναφέρει: