Αρχική Eπικαιρότητα Από αρακά πνίγηκε το 2,5 ετών αγοράκι στον παιδικό σταθμό

Από αρακά πνίγηκε το 2,5 ετών αγοράκι στον παιδικό σταθμό

Το παιχνίδι που έπαιξε στο παιδάκι των 2,5 ετών και την οικογένειά του η μοίρα είναι απ’ αυτά που δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο μικρός κατάπιε αρακά, ο οποίος του κάθισε δυστυχώς στο λαιμό, με αποτέλεσμα να υποστεί ασφυξία, η οποία απέβη μοιραία για τη ζωή του.

Το παιδάκι, που έτρωγε στον παιδικό σταθμό, στον οποίο έπαιζε τα πρωινά μαζί με άλλα παιδάκια της ηλικίας του, κατά τη διάρκεια του γεύματος, στραβοκατάπιε. Οι δύο δασκάλες που βρίσκονταν εντός της αιθούσης όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί κάλεσαν σε βοήθεια. Προσπάθησαν να το επαναφέρουν, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδάκι που διακομίστηκε στο Παίδων, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, ωστόσο, η βλάβη που είχε υποστεί στον εγκέφαλο από την έλλειψη οξυγόνου για τόση ώρα, στάθηκε μοιραία κι έτσι ύστερα από μία βδομάδα μάχης του ιδίου, αλλά και του ιατρικού προσωπικού, κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την κοινή γνώμη, που πάγωσε στο άκουσμα της είδησης του άδικου χαμού του.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Σε εξέλιξη τώρα αντιπολεμικό συλλαλητήριο
Επόμενο άρθροΕγκύκλιος για απαγόρευση καπνίσματος στα σχολεία