Αρχική Ν. Κορινθίας Κλειστή η ACS στην Κόρινθο – Τι θα γίνει με δέματα και...

Κλειστή η ACS στην Κόρινθο – Τι θα γίνει με δέματα και εργαζόμενους;

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Κορινθιακής εταιρείας GPM COURIER MIKE σχετική με τη λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS AE στο νομό Κορινθίας:

«Η GPM COURIER MIKE, πράκτορας της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS AE στο νομό Κορινθίας και η νόμιμη εκπρόσωπος της Μαρίνα Σουκουλη, σας ανακοινώνει τη λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την ανωτέρω εταιρεία, για λόγους στρατηγικής που αφορούν αλλαγές στην επιχείρηση μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς τους πελάτες μας για την συνεχόμενη από το 2011 μέχρι και σήμερα σταθερή εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία μας. Τέλος ενημερώνουμε όλους τους εταιρικούς και απλούς πελάτες μας ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις και θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση μας».

Ωστόσο απαντήσεις πρέπει να δοθούν στους καταναλωτές για το τι θα γίνει με τις αποστολές και τα δέματά τους αλλά αυτό που πρέπει άμεσα να απαντηθεί είναι τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που απασχολούσε η συγκεκριμένη εταιρεία. Ελπίζουμε η εταιρεία και η κυρία Σούκουλη εκτός από την λιτή ανακοίνωση λύσης συνεργασίας, που λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο, να μας ενημερώσει και το τι θα γίνουν τόσες οικογένειες !!!