Αρχική Ν. Αχαΐας Θρήνος σε Πάτρα και Αχαϊκό-50χρονος & 35χρονος οι νεκροί του τροχαίου στα...

Θρήνος σε Πάτρα και Αχαϊκό-50χρονος & 35χρονος οι νεκροί του τροχαίου στα φανάρια της ΒΙΠΕ στην Πατρών-Πύργου

Νεότερη Ενημέρωση 19.08

Αναγνωρίστηκαν τα δύο θύματα του θανατηφόρου που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των φαναριών στην ΒΙ.ΠΕ.

Πρόκειται για τον 50χρονο Νικόλαο Μουγκογιάννη του Άγγελου και τον 35χρονο Δημήτρη Ντενέση του Ιωάννη, οι οποίοι μόλις είχαν σχολάσει από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν  στην Βιομηχανική Περιοχή και επέστρεφαν στα σπίτια τους.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:45

Δύο άνδρες ανασυρθηκαν νεκροί απο τα συντρίμμια των αυτοκινήτων τους στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο υψος των φαναριών στην ΒΙ.ΠΕ.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρή. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν συνολικά τρία οχήματα, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν 5 άτομα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:14

Με αίμα βάφτηκε για ακόμα μία φορά η Πατρών – Πύργου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο νεκροί άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί μετά απο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι.

Νεότερα σε λιγο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 14.46′

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής ο απολογισμός του τροχαίου είναι ένας νεκρός, ενώ επιτόπου παραμένουν πυροσβέστες οι οποίοι εργάζονται για τον απεγκλωβισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν και δυο τραυματίες

ΠΡΏΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 14.27′

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό ενός ατόμου σημειώθηκε στις 2.20′ μετά το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη στα φανάρια της Βιομηχανικής περιοχής στην Πάτρα.

Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί τρία οχήματα. Επιτόπου βρίσκονται 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 άντρες που επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του ατόμου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr μεταξύ των επιβατών στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο είναι και μία έγκυος γυναίκα.