Αρχική Eπικαιρότητα Ξεκίνησε η δίκη του ξυλοδαρμού αστυνομικού από τον Κ. Μπαρμπαρούση και συγγενείς...

Ξεκίνησε η δίκη του ξυλοδαρμού αστυνομικού από τον Κ. Μπαρμπαρούση και συγγενείς του

Συνεχίζεται την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού νεαρού αστυνομικού στις Φυτείες Ξηρομέρου, από τον Κ. Μπαρμπαρούση, τον πατέρα του και τρεις ακόμη συγγενείς του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας ξεκίνησε χθες την εκδίκαση του σοβαρού επεισοδίου, που είχε σημειωθεί στις Φυτείες στις 22 Αυγούστου του 2016. Για την υπόθεση αυτή μάλιστα, είχε αρθεί με μεγάλη πλειοψηφία η βουλευτική ασυλία του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή.

H κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι πέντε κατηγορούμενοι είναι για απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, μιας και τρία ξαδέλφια του πρώην βουλευτή φέρεται να χτύπησαν τον αστυνομικό με σιδερογροθιές και γκλοπ ενώ και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης κατηγορείται ότι χτύπησε τον αστυνομικό με μαστίγιο.

Αποτέλεσμα, να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και σε άλλη σημεία του σώματός του.

Είχε προηγηθεί μια μέρα πριν μια παρεξήγηση και λογομαχία μεταξύ ενός ξαδέλφου του πρώην βουλευτή με τον αστυνομικό, για να ακολουθήσει την επομένη το σοβαρό επεισόδιο.

Χθες εξετάστηκαν οι μάρτυρες ενώ έγιναν οι απολογίες των κατηγορουμένων, ενώ το δικαστήριο διεκόπη για να συνεχιστεί την Παρασκευή με τις αγορεύσεις των νομικών εκπροσώπων των δυο πλευρών και του Εισαγγελέα.

Πιθανολογείται πως την ίδια μέρα θα γίνει γνωστή και η απόφαση του ΜΟΔ Λευκάδας.

Πηγή: agriniopress.gr