Αρχική Eπικαιρότητα Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκλονιστική ανάρτηση λίγο μετά το εξιτήριο

Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκλονιστική ανάρτηση λίγο μετά το εξιτήριο

Ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε σήμερα (08.10.2019) εξιτήριο από το Ιπποκράτειο μετά τη σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής με ανάρτηση στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς του, εκείνους «τους λίγους, αλλά και στους τόσο κρίσιμα πολλούς για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση».

Γράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος:

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας»

Δείτε την ανάρτηση 

Την 1η Οκτωβρίου ο Πέτρος Τατσόπουλος ενώ βρισκόταν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο. Ευτυχώς η περιπέτεια του συγγραφέα παρά την σοβαρότητά της είχε ευτυχώς αίσιο τέλος.

Προηγούμενο άρθρο1 στους 3 οφειλέτες έχει υπαχθεί στη ρύθμιση, έχοντας ληξιπρόθεσμες οφειλές ποσού μεγαλύτερου των 1.500 ευρώ
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες πρόσφυγες έφτασαν και σήμερα στο Βόρειο Αιγαίο