Αρχική Ν. Αχαΐας Κακοκαιρία – Αχαϊα: Πτώσεις δέντρων στην Πάτρα-Προβλήματα σε Λακκόπετρα, Λάππα (ΝΕΟ)

Κακοκαιρία – Αχαϊα: Πτώσεις δέντρων στην Πάτρα-Προβλήματα σε Λακκόπετρα, Λάππα (ΝΕΟ)

διαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Αχαϊας, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που πλήττει την περιοχή, αλλά και των θυελλωδών ανέμων, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων.

Στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχνεϊκων, ένα δέντρο έπεσε και έκλεισε σχεδόν ολόκληρο το ρεύμα προς Πύργο.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απομακρύνει το δέντρο, καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Πρώτη ενημέρωση 09.44΄

Νύχτα έγινε η μέρα στην Πάτρα, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που χτυπάει την περιοχή, ενώ οι θυελλώδες άνεμοι που πνέουν στην πόλη και ευρύτερα το νομό Αχαϊας έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Από τους ισχυρούς ανέμους έχουν σημειωθεί πτώσεις δέντρων στην περιοχή των Ιτεών και επί της οδού Αυστραλίας στην Εξω Αγυιά στην Πάτρα, καθώς και στην Ε.Ο. «111» στο ύψος της Τριταίας.

Προβλήματα έχουν προκαλέσει και οι θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή της Λακκόπετρας και του Λάππα Αχαϊας, ενώ η Πυροβεστική έχει σπεύσει στα σημεία προκειμένου να απομακρύνει τα δέντρα και να παρέμβει όπου χρειάζεται.

Πηγή: patrastimes.gr