Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτο: Καθηγητής στη Μεταμόρφωση απείλησε ότι θα σφάξει μαθητή

Απίστευτο: Καθηγητής στη Μεταμόρφωση απείλησε ότι θα σφάξει μαθητή

Σάλος στη Μεταμόρφωση από παραβατική συμπεριφορά καθηγητή στο 1ο Γυμνάσιο.

Ο 67χρονος καθηγητής καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, απείλησε λεκτικά έναν μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του πως «αν αύριο έρθεις, θα σε σφάξω».

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος μαθητής πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να ζητήσει από τον καθηγητή διευκρινίσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού της, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σχολείο οι αστυνομικοί, η μητέρα ζήτησε να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε επάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δηλώνει η μητέρα του μαθητή στο Open, ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι «χρόνια το κουβαλάω μαζί μου, όπου διδάσκω, γιατί φοβάμαι τα παιδιά». Από το 2015, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρχαν ανάλογες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή και το μόνο που γινόταν ήταν να μετακινείται από σχολείο σε σχολείο.