Αρχική Eπικαιρότητα Μυστήριο με τον θάνατο γνωστού ντετέκτιβ

Μυστήριο με τον θάνατο γνωστού ντετέκτιβ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός ιδιωτικού ερευνητή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης. Ο ιδιωτικός ερευνητής, σύμφωνα με την Espresso, έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης καθώς επρόκειτο για έναν ντετέκτιβ που θεωρούνταν μετρ στις υποθέσεις εξωσυζυγικών σχέσεων και ήταν ιδιαίτερα γνωστός τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι εάν πίσω από τη σκηνή που αντίκρισε ο φίλος του που τον βρήκε νεκρό στο γραφείο του κρύβεται αυτοκτονία ή κάτι άλλο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ανησυχήσει, καθώς τον αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα από το προηγούμενο βράδυ, και έτσι αποφάσισε να πάει το βράδυ της Τρίτης στο γραφείο του 71χρονου ιδιωτικού ερευνητή για να δει τι συμβαίνει. Μόλις άνοιξε την πόρτα με κλειδί που του είχε δώσει ο άτυχος άνδρας αντίκρισε τον έμπειρο ντετέκτιβ νεκρό, καθισμένο στην πολυθρόνα και με το πάνω μέρος του σώματός του πεσμένο πάνω στο γραφείο. Κάτω από τον νεκρό 71χρονο βρισκόταν μία καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος.

Ο μάρτυρας ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, που έφτασε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος εκτίμησε ότι ο θάνατος επήλθε πριν από περίπου 24 ώρες. Με την πρώτη εκτίμηση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, η έρευνα δεν κλείνει τόσο εύκολα καθώς ο 71χρονος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή άλλα. Πρόκειται για έναν ερευνητή με 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και κορυφή στα θέματα μοιχείας και εξωσυζυγικών σχέσεων. Άλλωστε και ο ίδιος πρόβαλε αυτή του την εξειδίκευση μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου του από το οποίο έχουν περάσει αμέτρητες υποθέσεις μοιχείας που παρέμειναν στο σκοτάδι ή απασχόλησαν την τοπική κοινωνία λόγω αναγνωρισιμότητας των εμπλεκομένων.