Αρχική Eπικαιρότητα Σκηνές Άγριας Δύσης με πυροβολισμούς και τραυματίες

Σκηνές Άγριας Δύσης με πυροβολισμούς και τραυματίες

Σκηνές Άγριας Δύσης σημειώθηκαν στην Άρτα, όταν ομάδα πέντε ατόμων επιτέθηκε σε δύο 27χρονους και πυροβόλησε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα τον έναν από αυτούς, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Συνελήφθησαν τρεις νεαροί, ηλικίας 20, 21 και 27 ετών, και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμα συνεργών τους, ενός 42χρονου και ενός 25χρονου, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, η ομάδα των πέντε άρχισε να πυροβολεί με πυροβόλο όπλο σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού. Οι σφαίρες πέτυχαν το θύμα στον θώρακα και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν στο εκθεσιακό κέντρο και ξεκίνησε συμπλοκή με άλλη ομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής οι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 27χρονο Έλληνα και με χτυπήματα του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Μάλιστα, ο 42χρονος πυροβόλησε εναντίον του, χωρίς, ωστόσο, να τον πετύχει.

Οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν στην Πρέβεζα και στον Λούρο, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράβασης της νομοθεσίας για όπλα και της συμπλοκής.

Από τον χώρο των συμπλοκών κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, πέντε κάλυκες των 9 χιλιοστών, φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και τέσσερα τμήματα μεταλλικής ράβδου, δύο ξύλινα καδρόνια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: ethnos.gr