Αρχική Eπικαιρότητα Αξιωματικοί της αστυνομίας ζήτησαν και πήραν φακελάκι 10.000 ευρώ – Οι συλλήψεις...

Αξιωματικοί της αστυνομίας ζήτησαν και πήραν φακελάκι 10.000 ευρώ – Οι συλλήψεις και η άγνωστη αλήθεια!

Η είδηση προκαλεί αναστάτωση στους κόλπους της Αστυνομίας. Ο εκβιασμός, η συναλλαγή και οι ρόλοι των δύο αξιωματικών…

Οι δύο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, συνελήφθησαν για υπόθεση χρηματισμού από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία μετά τη βεβαίωση παράβασης για παράνομη εργασία αλλοδαπών, ο πρώτος από τους Αξιωματικούς απαίτησε χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ για να τον βοηθήσει να μειωθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης στις 23 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε μέρος του ποσού, ενώ προχθές, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, παραδόθηκε άλλο ένα μέρος του ποσού σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του συγκεκριμένου Αξιωματικού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος, ενώ σε βάρος του δεύτερου η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της άμεσης συνέργειας σε δωροληψία υπαλλήλου και της υπόθαλψης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμοδία εισαγγελική Αρχή, ενώ με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΈκρυβε στο σπίτι του πάνω από 25 κιλά κάνναβης [Pic]
Επόμενο άρθροΈλεγξαν 44 σχολικά κυλικεία και δεν φαντάζεστε πόσες παραβάσεις βρήκαν!