Αρχική Eπικαιρότητα Κίνηση: Λιγότερα τα προβλήματα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Κίνηση: Λιγότερα τα προβλήματα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς μέχρι τις 10 το πρωί σε  Αττική Οδό, Κηφισό,  και Πειραιώς,  λόγω και της απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Με τεράστια υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στους δρόμους.

Μέχρι τις 10 το πρωί η κατάσταση σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας ήταν «κόκκινο» με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να εντοπίζονται σε Αττική Οδό, Κηφισό και Πειραιώς.

Στην Αττική οδό καθυστερήσεις 20′-30′, καταγράφονταν από τη λεωφόρο Φυλής έως τη λεωφόρο Κύμης, προς αεροδρόμιο.

Καθυστερήσεις υπήρχαν και από Αγία Παρασκευή έως Λ. Πεντέλης (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού) προς Ελευσίνα και από Λ. Φυλής έως Λ. Κύμης, προς Αεροδρόμιο.

Μικρότερες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό από Λ. Πλακεντίας έως Λ. Κηφισίας, προς Ελευσίνα.

Αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα σε λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην άνοδο της Συγγρού στην Αλεξάνδρας στην Μεσογείων και στην Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αθηνών-Λαμίας.

Η κίνηση στους δρόμους μέσω της Google ώρα 10:30 

xartis-n10


Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα παραμείνουν Μετρό, Τράμ, ηλεκτρικός, τρένα και ο προαστιακός. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας στην έναρξη της βάρδιας και τρεις ώρες πριν από τη λήξη της.

Πηγή: newsit.gr