Αρχική Eπικαιρότητα Χούλιγκαν: Αγριεύει η κατάσταση με τις φονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών!

Χούλιγκαν: Αγριεύει η κατάσταση με τις φονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών!

Για μια ακόμη φορά χούλιγκαν επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, μετά το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Φονικές ενέδρες, πέτρες, μέχρι και… μαχαιριά εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ. Καρέ – καρέ οι επιθέσεις μετά το ισόπαλο ντέρμπι των δύο δικεφάλων για το πρωτάθλημα της Superleague 1. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr.

Αγριεύει η κατάσταση με τους χούλιγκαν που μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έστειλαν στο νοσοκομείο έξι αστυνομικούς, ο ένας μάλιστα μαχαιρωμένος… Όλα έγιναν μετά από δυο ενέδρες που έστησαν, η πρώτη στην γέφυρα Βρυούλων στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας και η δεύτερη επίσης στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, αυτή την φορά στην οδό Δεκελείας στην συμβολή της με την οδό Εφέσου.

Οι αστυνομικοί, όλοι της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και αποχώρησαν για τα σπίτια τους αφού πρώτα τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για νοσηλεία παρέμεινε ο Αστυνομικός που είχε δεχτεί μαχαιριά στο πόδι.

Ανεξέλεγκτοι οι χούλιγκαν!

Τα απανωτά επεισόδια σημειώθηκαν αναίτια, αρχικά στην γέφυρα Βρυούλων, όπου αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ τις Κυριακής, 29.09.2019, μια ομάδα περίπου 4 ατόμων, προκειμένου να τους κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.click4more

Ξαφνικά τους επιτέθηκαν περίπου 30 άτομα, τα οποία άρχισαν να ξυλοκοπούν τους Αστυνομικούς και να προκαλούν φθορές στης μοτοσυκλέτες τους.

Περιπολικό του τοπικού Τμήματος έσπευσε σε βοήθεια και το πλήρωμά του δέχτηκε βροχή από πέτρες από την ομάδα των περίπου 30 ατόμων, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημίες.

Μισή ώρα αργότερα, δυο ομάδες ΔΙΑΣ περνώντας από την Λ. Δεκελείας σχεδόν στο ύψος της πλατείας της Ν. Φιλαδέλφειας δέχτηκαν επίσης σφοδρή επίθεση από περίπου 40 άτομα, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε καταστήματα τις πλατείας.

Και σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν, ενώ ένας από τους ένστολους δέχτηκε μια μαχαιριά στο πόδι. Τα επεισόδια σταμάτησαν και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ απεγκλωβίστηκαν, όταν εμφανίστηκαν στο σημείο οχήματα της ΟΠΚΕ που έσπευσαν επί τόπου προκειμένου να συνδράμουν τους ξυλοκοπημένους συναδέλφους του.

Έρευνες για τα δυο απανωτά περιστατικά πραγματοποιεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας τις Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από την επίθεση των χούλιγκαν στους αστυνομικούς

πηγή-newsit.gr