Αρχική Ν. Αργολίδος Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη – Θυμάται...

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη – Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο εμβόλισε τη βάρκα

Ελπιδοφόρα είναι τα νέα για την υγεία της 60χρονης γυναίκας που κατάφερε και επιβίωσε από το ναυτικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι τον περασμένο Αύγουστο, στο οποίο έχασε τα δύο της αδέλφια, όταν το αλιευτικό που επέβαιναν συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο σκάφος.

Αναλυτικότερα, ο γιος της 60χρονης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε πως η μητέρα του έχει βγει πλέον από το κώμα στο οποίο είχε πέσει και πως μπορεί να επικοινωνήσει. Ωστόσο, όπως συνέχισε της είναι ακόμη αδύνατο να μιλήσει λόγω της τραχειοτομής που έχει.

Θυμάται το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι η 60χρονη
«Μας έχει αναγνωρίσει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε», λέει ο Κώστας Γεωργαλής, ενώ τονίζει πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Ωστόσο, αυτό που πονά τόσο τον ίδιο, όσον και την αδελφή του είναι ότι η μητέρα τους θυμάται το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι στο οποίο χάθηκαν τόσο άδικα τα αδέλφια της. Θυμάται δηλαδή τη στιγμή που το ταχύπλοο του Γάλλου εμβόλισε τη βάρκα τους. «Πάει ο αδερφός του, πάει» έχει πει στον γιο της η 60χρονη αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη.

Προηγούμενο άρθροΑ κατηγορία Κορινθίας, αποτελέσματα και βαθμολογία
Επόμενο άρθροΟ 27χρονος από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του εξομολογείται: «Τον έτρεμα μέχρι το τέλος»