Αρχική Eπικαιρότητα Οινούσσες: Τραγωδία χωρίς τέλος! Βρέθηκαν άλλοι πέντε νεκροί από το ναυάγιο!

Οινούσσες: Τραγωδία χωρίς τέλος! Βρέθηκαν άλλοι πέντε νεκροί από το ναυάγιο!

Νέα δραματικά στοιχεία για το πολύνεκρο ναυάγιο στις Οινούσσες. Ανάμεσα στους νεκρούς και πέντε μικρά παιδιά. 18 άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα μετά την ανατροπή της βάρκας. Πλοίο που περνούσε τυχαία από την περιοχή είδε τη μοιραία βάρκα και σήμανε συναγερμός

Ασύλληπτη τραγωδία με πέντε παιδιά να ανασύρονται νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή λέμβου με μετανάστες το πρωί. 11 άτομα που διασώθηκαν έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Ανάμεσα στους διασωθέντες είναι πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο παιδί.

Στο σκάφος σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν 18 άτομα όλα τουρκικής υπηκοότητας. Στο σημείο του συμβάντος έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και αεροσκάφος της Frontex, τα οποία συμμετέχουν στις έρευνες διάσωσης.

Το Αιγαίο έγινε ξανά υγρός τάφος

Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό περίπου στις 11.00 το πρωί, όταν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μιας βάρκας που είχε ανατραπεί. Αμέσως κινητοποιήθηκε το επιβατηγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» που έπλεε στην περιοχή, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έρευνας που σύντομα εξελίχθηκε και σε διάσωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βάρκα των 18 ανθρώπων, είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ανατράπηκε. Όλοι βρέθηκαν στη θάλασσα.

Πηγή: newsit.gr