Αρχική Ν. Κορινθίας ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

Aνακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότιτην 3ην Οκτωβρίου ε.έ., ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος άγει τα ονομαστήριά του.

Κατά την καθιερωμένη από ετών τάξη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με Ιερά Αγρυπνία, που θα τελεσθείτην Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ε.έ. και από ώρα 21:00στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, χωρίς περαιτέρω κοσμικές εκδηλώσεις και χωρίς επισκέψεις στο Επισκοπείο.Κατά την διάρκεια της Ι. Αγρυπνίας θα τελεσθεί και το Ετήσιο Μνημόσυνο της μακαριστής μητρός τουΑσπασίας.

Όσοιεπιθυμείτε να συμπροσευχηθείτευπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αοιδίμου μητρός τουαλλά και υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού και υπέρ της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του, καλείστε να παρευρεθείτε. Στην Ι. Αγρυπνίαθα τεθούν προς προσκύνηση και αγιασμό των παρισταμένων τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.