Αρχική Ν. Αχαΐας Έδινε χρήματα σε ανήλικη και της έκανε άσεμνες προτάσεις!

Έδινε χρήματα σε ανήλικη και της έκανε άσεμνες προτάσεις!

Η 16χρονη κατήγγειλε το μεσημέρι της Τρίτης σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι ο άγνωστός της άνδρας την πλησίασε κοντά στην πλατεία Αγίας Λαύρας του Αιγίου λέγοντάς της ότι είναι πολύ όμορφη και της πρότεινε χρήματα για να τον ακολουθήσει, κάνοντάς της άσεμνες προτάσεις

Στο στόχαστρο έρευνας της Ασφάλειας Αιγιαλείας βρίσκονται οι αρρωστημένες δραστηριότητες ενός μεσήλικα που προσπάθησε να αποπλανήσει ένα ανήλικο κορίτσι στο κέντρο του Αιγίου, προσφέροντάς του 50 ευρώ για να πάνε μαζί βόλτα, ενώ φέρεται να άπλωσε και τα χέρια του πάνω της!

Η 16χρονη κατήγγειλε το μεσημέρι της Τρίτης σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι ο άγνωστός της άνδρας την πλησίασε κοντά στην πλατεία Αγίας Λαύρας του Αιγίου λέγοντάς της ότι είναι πολύ όμορφη και της πρότεινε χρήματα για να τον ακολουθήσει, κάνοντάς της άσεμνες προτάσεις. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε άμεσα σε κοντινό σημείο, βάσει της περιγραφής του και συνελήφθη.

Ο μεσήλικας κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και φέρεται ότι αρνείται όσα του αποδίδει η 16χρονη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το filodimos.gr, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου με κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.