Αρχική Eπικαιρότητα Ξέχασαν από λάθος συνεννόηση τον 3χρονο γιο τους στο αμάξι και πέθανε

Ξέχασαν από λάθος συνεννόηση τον 3χρονο γιο τους στο αμάξι και πέθανε

Ενα ακόμη περιστατικό μοιραίας γονεϊκής αμέλειας καταγράφηκε στις ΗΠΑ, εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του ένα τρίχρονο αγόρι.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί βρήκε φρικτό θάνατο στο αυτοκίνητο όπου και το ξέχασαν οι γονείς του, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

Όπως αναφέρει το Έθνος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αστυνομία για το γεγονός, οι γονείς του 3χρονου, οι οποίοι επέστρεφαν από αγώνα μπέιζμπολ στον οποίο συμμετείχε ο άλλος τους γιος, 6 ετών, μπερδεύτηκαν νομίζοντας πως ο ένας από τους δυο τους είχε πάρει το παιδί.

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Είτε βιάζοναν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική», πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας πως, ωστόσο, οι αρχές διεξάγουν έρευνες.

Ο θάνατος του 3χρονου υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες είναι ο 43ος που καταγράφεται στις ΗΠΑ μόνο μέσα στο 2019, ενώ το 2018 με τον ίδιο τρόπο είχαν χάσει τη ζωή τους 54 παιδιά, σύμφωνα με το KidsAndCars.org.

madata.gr