Αρχική Ν. Αχαΐας Πύργος: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ρίο 40χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

Πύργος: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ρίο 40χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

Σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου παραμένει ο 40χρονος εργάτης που το Σάββατο και κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε σε δεξαμενή σιλό βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, είχε πτώση από μεγάλο ύψος που του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Ειδικότερα, η βιομηχανία κάλεσε την εταιρεία στην οποία εργάζεται ο άτυχος άνδρας προκειμένου να στείλουν κάποιον να πραγματοποιήσει εργασίες στο σιλό. Ο 40χρονος που επιλέχθηκε για τη δουλειά, έσπευσε στο σημείο και κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην οροφή, «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του». Συγκεκριμένα, η μεταλλική επιφάνεια στην οποία βρισκόταν δεν άντεξε και η πτώση του 40χρονου ήταν αρκετά σκληρή, αφού το ύψος από το οποίο έπεσε έφτανε τα 10 μέτρα και προσγειώθηκε άσχημα πάνω σε μεταλλικά αντικείμενα.

Η πτώση προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα, ενώ έγινε άμεσα αντιληπτή από τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και έσπευσαν να καλέσουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία και να τον οδηγήσει στον Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Αφότου έγιναν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις από τους ιατρούς, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη στο τμήμα Ανάνηψης στα Χειρουργεία, με τους γιατρούς να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Πηγή: patrisnews.com

Προηγούμενο άρθροΕβαλε 10.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων για να… γλιτώσει η κόρη της
Επόμενο άρθροΔύσκολα τα πράγματα στην Ε.Ε. για το Πάτρα – Πύργος: Μπλόκο στις αλλαγές στα μεγάλα οδικά έργα