Αρχική Eπικαιρότητα Μυκήνες: Έβγαλαν πάνω από 19.000 ευρώ μέσα σε 3 ημέρες – Απανωτά...

Μυκήνες: Έβγαλαν πάνω από 19.000 ευρώ μέσα σε 3 ημέρες – Απανωτά χτυπήματα στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, που βρίσκονταν στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, είχαν διαρρήξει δύο άτομα, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν διαρρήξει, από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, 11 αυτοκίνητα μέσα από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η δράση των δύο ανδρών σταμάτησε όταν -στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση των υποθέσεων- τους εντόπισαν τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ακόμη ένα αυτοκίνητο και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο Κορινθίας: ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ»
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζουν η σύζυγος και η κόρη του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε