Αρχική Ν. Αχαΐας Αίγιο: 17.000 € και επιταγές η λεία των δραστών που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο...

Αίγιο: 17.000 € και επιταγές η λεία των δραστών που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο εταιρείας

Στα 17.000 ευρώ, μία επιταγή και ένα μπλοκ επιταγών φτάνει η λεία των δραστών οι οποίοι χθες (Κυριακή) τα ξημερώματα εισέβαλαν σε εταιρεία στο Αίγιο και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο.

Επίσης οι δράστες άρπαξαν τρία κινητά τηλέφωνα και δυο κυνηγετικά όπλα που βρήκαν στο χώρο.

Μάλιστα, οι δράστες για να μπορέσουν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο, έκλεψαν από την περιοχή ένα φορτηγό με γερανό, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν κοντά στον τόπο του περιστατικού.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και  κρατώντας βαριοπούλες, διέρρηξαν εταιρεία στο Αίγιο και αφαίρεσαν ένα  χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -17.000- ευρώ , μια επιταγή, ευρώ, ένα μπλοκ επιταγών, ενώ αφαίρεσαν επίσης τρία  κινητά τηλέφωνα, δυο κυνηγετικά όπλα,  καθώς και διάφορα έγγραφα.

Οι δράστες για να φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα τους, αφαίρεσαν από την περιοχή ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό με γερανό (παπαγαλάκι), το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν κοντά στον τόπο του περιστατικού.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: patrastimes.gr