Αρχική Eπικαιρότητα Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως και 29/9/2019

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως και 29/9/2019

Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχετε μεγάλη ανάγκη για διαπροσωπικές σχέσεις  και ειδικότερα μιας τέτοιας που θα είναι αρκετά στενή και θα συμμερίζεται τις προσωπικές σας αξίες. Έχετε λοιπόν με την Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου την τύχη με το μέρος σας ούτως ώστε  να συσχετιστείτε με τους κατάλληλους και πιο ελκυστικούς από τα συνηθισμένα για εσάς ανθρώπους. Σίγουρα μπορεί να κάνουν και την έλευση τους καινούριοι ερωτικοί σύντροφοι. Εύνοια σε καινούργιες πρωτοβουλίες και εύρεση τρόπων για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

Ταύρος

Με τα δύο Φώτα να σας κάνουν focus στο οίκο της υπηρεσίας και των καθημερινών αναγκών, η εργασία και καθημερινότητα ανάγονται σε ικανοποίηση και χαρά. Οι άνθρωποι και επικοινωνία σας κατάβαση θα προέρχονται από το εργασιακό μας περιβάλλον  και θα πληρούν με λογικό τρόπο τα κριτήρια για την εξυπηρέτηση των σκοπών σας. Το καλό της εβδομάδας είναι ότι θα έχετε ευγενικά συναισθήματα για τους υφισταμένους ή συνάδελφους σας και μπορεί τώρα να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα είστε ο Πήτερ Παν στη χώρα του ποτέ και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια την ανεμελιά,την δημιουργικότητα, την παιδικότητα που σας πλαισιώνει με ευχάριστα φλερτ  και η ζωή σας γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Προσελκύετε με ευκολία το αντίθετο φύλο και απολαμβάνετε την σωματική επαφή και τον έρωτα. Ακόμα και η επικοινωνία με τα παιδιά σας θα είναι αρκετά πολύ πιο εύκολη. Απολαύστε αυτή την εβδομάδα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Καρκίνος

Καρκινάκια, αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσετε το cocooning στο γλυκό σας το σπιτάκι. Εκεί θα γίνουν και νέα ξεκινήματα εφόσον χρειάζονται. Αλλιώς οι ευχάριστες παρέες ή η συντροφιά του αγαπημένου σας, θα σας γεμίσουν με γενναιόδωρα συναισθήματα. Άλλοι θα νοσταλγήσετε την ζεστασιά της οικογενειακής διαβίωσης και των παιδικών τρυφερών σας χρονών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλο αυτό το κλίμα θα έρθει σε κόντρα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις ή την εργασία σας, οπότε αναμενόμενα θα είναι και τα παράπονα από κάθε άλλη μεριά.

Λέων

Καινούργια ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη για εσάς, σε έναν οίκο που σας επιφυλάσσει γνωριμίες, επικοινωνία και συνεχή πληροφόρηση. Κοντινά ταξίδια ευνοούνται καθώς και επαφές και συναντήσεις. Είναι μία πολύ καλή περίοδος να συμφιλιωθείτε και να εξομαλύνετε διάφορες με ανθρώπους στις κοινωνικές σχέσεις. Ενώ τώρα ένα ευχάριστο αποτέλεσμα θα έχετε όσον αφορά ένα καθημερινό επαγγελματικό μπλοκάρισμα στην εργασία ή κάποιο συχνό πρόβλημα που αφορά την υγεία σας και ήρθε η ώρα τώρα κι αυτό να γιατρευτεί.

Παρθένος

Αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει δυναμικούς στην πραγμάτωση στόχων που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση πραγμάτων και επιθυμιών. Σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια σας, η κτήση και τα υπάρχοντα σας. Τώρα Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να βοηθηθεί από τον ερωτικό σύντροφο ή από φίλους,οι οποίοι μέσα από ευεργεσίες, χορηγίες και επενδύσεις θα το κάνουν αυτό εφικτό. Τα ξοδέματα δεν θα λείψουν αλλά είναι προτιμότερο από το να κάθεστε  και να μετράτε τις λιρίτσες σας, σαν τον γέρο Σκρουτζ.

Ζυγός

Καινούργια αρχή φωνάζει η Νέα Σελήνη για εσάς, γίνεστε περισσότερο ελκυστικοι από οτι είστε στην εμφάνιση και στους τρόπους, καθώς και δημοφιλής. Οι καλλιτέχνες μπορεί να συναντήσουν εκει έξω, ενώ εκφράζουν την τέχνη τους, ένα σύντροφο ψυχής. Επίσης είναι μία πολύ καλή στιγμή για αυτούς που θέλουν να κάνουν μία μικρή αλλαγή στην εμφάνισης τους ή μια μεγάλη, αρκεί να βρουν την κατάλληλη μέθοδο αισθητικής που τους ταιριάζει. Ένα micro botox είναι η πιο ανεπαίσθητη εκδοχή.

Σκορπιός

Το ένστικτο το Σκορπιού με τη Νέα Σελήνη στο 12ο για εσάς σπίτι αυξάνεται επικίνδυνα. Για τους άλλους, όχι για εσάς, γιατί είναι αλάνθαστο. Αυξάνεται επίσης αυτή την εβδομάδα το όραμα σας και έχετε μια γλυκιά πνευματική γαλήνη. Σε μεγάλα σουξέ οι κρυφές ερωτικές εμπειρίες που θα κάνουν αρχή τώρα. Επίσης εύνοια θα υπάρξει σε κρυφές χρηματικές πήγες μέσω της έρευνας, ή μέσα από την μεταφυσική. Πολλές από τις σκέψεις ή ανακαλύψεις που θα κάνετε θα πραγματοποιούνται κυρίως τις βραδινές ώρες.

Τοξότης

Πολύ κοινωνικούς θα σας κάνει αυτή η Νέα Σελήνη και θα είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς φίλους. Θα μου πείτε είστε συνηθισμένοι σε αυτά. Μπορεί τώρα να γίνει μία νέα αρχή με μία ομάδα όπου θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς και αυτό θα είναι για εσάς πολύ ωφέλιμο και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Πολύ πιθανό να εξελιχθεί μια φιλία και σε ερωτική σχέση. Όπως και να έχει καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο γιατί βρίσκεστε στο κατάλληλο τάιμινγκ για επιτυχία.

Αιγόκερως

Για μία ακόμη φορά το σύμπαν σας προσανατολίζει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είναι ενδεικτικό ότι όλα τελικά συνωμοτούν για την πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας. Τώρα θέτετε στόχους γιατί έχετε τα μέσα να επιτευχθούν αυτά που ονειρεύεστε, αφού λοιπόν ξέρετε τι θέλετε απλά κάντε το. Το κοινωνικό σας στάτους θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ίσως τώρα ένα γυναικείο πρόσωπο να μπορέσει να σας βοηθήσει μέσω της διπλωματίας που θα έχει, στο χτίσιμο μιας σταθερής εργασιακής πορείας. Θέματα κοινωνικού δικαίου θα σας απασχολήσουν επίσης.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι είστε σε ένα mood : Eat ,pray and love, με αυτή τη Nέα Σελήνη στο ένατο σπίτι σας. Που σημαίνει πως είστε πολύ ανοιχτοί στο να αποκτήσετε φρέσκες εμπειρίες, να γνωρίσετε διαφορετικές κουλτούρες, να γευτείτε γεύσεις εξωτικές. Γίνεστε παράλληλα πιο ιδεαλιστές και διαισθητικοί σε θέματα πίστης. Εντάξει μπορεί τώρα να πάρετε και κανένα κιλό παραπάνω. Αναμένεται ένα υπέροχο ταξίδι στο εξωτερικό με τον ή την αγαπημένη σας .Bon voyage!

Ιχθύες

Αγαπητά μου ψαράκια, η Νέα Σελήνη σας κάνει focus στον οίκο των κρυφών σας επιθυμιών, που αφορούν την σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Γίνεται λοιπόν ένα ξεκίνημα για να ξεμπλοκάρετε τυχόν ανικανοποίητες ερωτικές επιθυμίες. Επίσης αυτή την περίοδο θα τονιστούν θέματα κληρονομικά, τα οποία σας είχαν μπλοκάρει στο παρελθόν και τώρα παρουσιάζονται καταπληκτικές λύσεις. Πολύ πιθανόν τώρα να βρείτε σύμμαχο μία γυναίκα, η οποία θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη των σχεδίων σας μέσω από κάποια αναχρηματοδότηση.