Αρχική Eπικαιρότητα X-Factor: Ο 16χρονος που τραγούδησε live στην κοπέλα του και συγκίνησε τους...

X-Factor: Ο 16χρονος που τραγούδησε live στην κοπέλα του και συγκίνησε τους κριτές [βίντεο]

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές είδαμε στο X-Factor.
Στο μουσικό talent show οι εντυπωσιακές ερμηνείες συνεχίστηκαν με τον 16χρονο Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη, που πήγε να διαγωνιστεί έχοντας στο πλευρό του την κοπέλα του, η οποία δήλωσε συμμετοχή για εκείνον χωρίς να το ξέρει. Στην οντισιόν του επέλεξε να ερμηνεύσει το «Όλα σ’αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη, παίζοντας κιθάρα. Από πολύ νωρίς κατάφερε να πάρει το χειροκρότημα του κοινού, αφού η φωνή του ήταν αρκετά ώριμη παρά την ηλικία του.

Μόλις τελείωσε το τραγούδι ο Γιώργος Θεοφάνους τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος. Ο διαγωνιζόμενος απάντησε πως είναι σε σχέση τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με τον κριτή να του λέει πως δεν φάνηκε στην ερμηνεία του. Τότε αποφάσισε να φωνάξει πάνω στη σκηνή την κοπέλα του, προτρέποντας τον 16χρονο Δημήτρη να της τραγουδήσει. Τότε η κριτική επιτροπή πείστηκε για τον έρωτά τους, επιβραβεύοντάς τον για τον τρόπο που προσέγγισε ένα τόσο δύσκολο τραγούδι.
Δείτε την οντισιόν του Δημήτρη στο X-Factor
Ο 16χρονος ερμήνευσε το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με τον δικό του μοναδικό τρόπο και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.