Αρχική Ν. Κορινθίας Η “καυτή πατάτα” στα χέρια του Νανόπουλου λέγεται Στρατόπεδο Κορίνθου

Η “καυτή πατάτα” στα χέρια του Νανόπουλου λέγεται Στρατόπεδο Κορίνθου

Δήμαρχος ο Νανόπουλος, κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης δύο μόλις μέρες πριν τις εκλογές επισκέπτεται το προεκλογικό γραφείο του στην Εθνικής Αντίστασης δίνοντας τον παλμό της κάλπης. Οι μέρες πέρασαν και το μεταναστευτικό σκάει σαν βόμβα στα χέρια του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου.

Ανακοινώνει στα ΜΜΕ την έλευση 600 μεταναστών σε ανοιχτές δομές υποδοχής που ήδη στήνονται στο γήπεδο του Στρατοπέδου. Μόνο που οι πληροφορίες αλλά και οι εγκαταστάσεις κάνουν λόγο για πολλούς περισσότερους. Οι εργασίες πρόχειρες, με χημικές τουαλέτες και άλλες ελλείψεις που το λιγότερο που θα κάνουν είναι να ξεσηκώσουν τους μετανάστες.

Και εδώ θα αρχίσει και το μαρτύριο του Βασίλη Νανόπουλου αφού η αστυνόμευση όση και να είναι δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει 4.000 οργισμένους Αφγανούς ή Σύριους ή όποια άλλη εθνικότητα και να έρθει στην πόλη.

Σε απόσταση αναπνοής, σπίτια, μαγαζιά, επιχειρήσεις και τα σχολεία. Τι θα πρωτοπροστατευθεί αν γίνει εξέργεση για τις συνθήκες ζωής τους; Ποιος εγγυάται για την ασφάλειά μας; Ποιος θα αστυνομεύει τόσα σπίτια και τόσες περιουσίες; Ποιος θα αστυνομεύει τα παιδιά που θα σχολάνε από τα σχολεία; Ποιος θα προστατεύει τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους; Τι αλλάζει με τους επιπλέον 50 αστυνομικούς;

Καυτή η πατάτα μιας και η αποκλειστική ευθύνη για την έλευση τόσων πολλών μεταναστών είναι στα χέρια του Δήμου Κορινθίων. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνει ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε απόφαση του Δημάρχου και η κίνηση που έχουμε μέχρι τώρα δει είναι μόνο η επίσκεψη στον Χρυσοχοίδη που ήταν το λιγότερο άκαρπη…….