Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι : Οταν έρθει η ώρα να αποδοθούν ευθύνες ας τις αναλάβουν...

Λουτράκι : Οταν έρθει η ώρα να αποδοθούν ευθύνες ας τις αναλάβουν αυτοί που πρέπει !!

Θλίψη, πόνος αλλά και τεράστια γιατί είναι στο στόμα όλων για το δάσος του Λουτρακίου που τρεις μέρες τώρα είναι στο έλεος της φωτιάς και της καταστροφής.

Πυροσβέστες, στρατός και εθελοντές στην μάχη με κίνδυνο την ζωή τους να παλεύουν με το θεριό που κατασπάραζε ότι έβρισκε μπροστά του. Με αίσθημα ευθύνης όμως και όσοι βοήθησαν το έργο τους από κάτω. Με προσφορά σε νερά και σε φαγητά. Με προσευχή και ότι μπορούσε ο καθένας να κάνει.

Ομως, θα μπορούσε όλο αυτό να έχει αποφευχθεί; Θα μπορούσαν τόσα χρόνια μετά την τελευταία καταστροφή του βουνού να έχουν υπάρξει σοβαρές μελέτες για την προστασία του δάσους; Και δεν θα σας πούμε εμείς ποιες είναι αυτές, έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 33 χρόνια. Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι νυν, ή οι προηγούμενοι πάντως το Λουτράκι αγκομαχά από έργα ουσίας.

Βγείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και προχωρήστε γιατί ότι έγινε δεν θα αργήσει να επαναληφθεί !! Σίγουρα δεν φταίει ο κακός καιρός, ο αέρας, το βραχυκλωμα (που επίσης μπορεί να γίνει μελέτη για τις κολώνες υψηλής τάσης), η μοίρα μας και η ατυχία μας. Παραιτηθείτε αν δεν είστε ικανοί να προστατέψετε τους πολίτες σας, οι φωτογραφίες πάντως ότι πηγαίνετε στο βουνό δεν βοηθάνε κύριε Γκιώνη…… !!!