Αρχική Eπικαιρότητα 12χρονος με δύναμη … πάνω από το “μπόι” του! – Έσωσε τη...

12χρονος με δύναμη … πάνω από το “μπόι” του! – Έσωσε τη μητέρα του από βέβαιο θάνατο!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε προχθές το μεσημέρι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη είχε πάει με τον γιο της για να κάνει αγροτικές εργασίες

Δύναμη που ξεπερνά κατά πολύ … την ηλικία του επέδειξε ένας 12χρονος, που στάθηκε μπροστά σε έναν 42χρονο και τον αντιμετώπισε ως ίσο προς ίσο! Το παιδί έσωσε τη μητέρα του από βέβαιο θάνατο, όταν ο 42χρονος, που αναζητείται από την Αστυνομία, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη είχε πάει με τον γιο της για να κάνει αγροτικές εργασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 50χρονη χήρα με τρία παιδιά, ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα έφτασε στο τμήμα με μώλωπες από τα χτυπήματα, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή τα σημάδια στον λαιμό της από την προσπάθεια που έκανε ο 42χρονος για να την πνίξει. Την άγρια και παραλίγο φονική επίθεση που δέχτηκε πιστοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες και η ιατροδικαστική έκθεση που ζητήθηκε από την Αστυνομία.

Πηγή

Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”