Αρχική Ν. Κορινθίας “Πορεία Ευθύνης”Πρώτη φορά στο Δήμο Κορινθίων δεν υπάρχει εκπρόσωπος απο την μείζωνα...

“Πορεία Ευθύνης”Πρώτη φορά στο Δήμο Κορινθίων δεν υπάρχει εκπρόσωπος απο την μείζωνα μειοψηφία”

Πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Κορινθίων αποκλείεται από τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του η μείζων μειοψηφία.Επιλογή του κ. Νανόπουλου.Ο κ. Νανόπουλος επέλεξε να διοικήσει τον Δήμο Κορινθίων επιλέγοντας για εκπροσώπηση της μειοψηφίας στα ΔΣ στα νομικά πρόσωπα του δήμου μόνο από τον συνδυασμό του κ. Σταυρέλη.

Σιγά σιγά οι προεκλογικές συμφωνίες υλοποιούνται. Η συμφωνία για την  προεκλογική στήριξη στο δεύτερο γύρο του κ. Νανόπουλου από τον  κ. Σταυρέλη και τον  συνδυασμό του, θα υλοποιείται στο προσεχές διάστημα όλο και πιο ξεκάθαρα . 

 Εμείς απλά θέλουμε να θυμίσουμε ότι ως δημοτική αρχή την προηγούμενη δημοτική περίοδο κάναμε πράξη την συμμετοχή όλων των συνδυασμών της μειοψηφίας στα ΔΣ των νομικών προσώπων. Θυμίζουμε ότι και τότε ο κ. Νανόπουλος αρνήθηκε την εκπροσώπηση των συνδυασμών της ελάσσωνος μειοψηφίας στα ΔΣ των νομικών προσώπων του δήμου.

Ενώ εμείς μειώνοντας την δική μας εκπροσώπηση , εκλέξαμε πρόσωπα που προτάθηκαν από την μειοψηφία των άλλων συνδυασμών που απέκλειε να εκπροσωπηθούν ο κ. Νανόπουλος μέσα από την πρότασή του.  Κακή αρχή.  Καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν με την απόφαση της 9/9/2019!!!  Για την συγκρότηση των ΔΣ των νομικών προσώπων του Δήμου μας  θα τα πούμε και πάλι σύντομα.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ