Αρχική Eπικαιρότητα Άνδρας στάθηκε 6 ώρες όρθιος σε αεροπλάνο για να απλωθεί η γυναίκα...

Άνδρας στάθηκε 6 ώρες όρθιος σε αεροπλάνο για να απλωθεί η γυναίκα του


Η «ρομαντική» χειρονομία ενός άνδρα έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι αυτό διότι επέλεξε να σταθεί όρθιος επί 6 ώρες ώστε η σύζυγός του να μπορεί να κοιμηθεί σε τρεις θέσεις ενός αεροπλάνου.

Την φωτογραφία του άνδρα μοιράστηκε στο Twitter ο επιχειρηματίας Κόρτνεϊ Λι Τζόνσον, που την συνόδευσε με την λεζάντα: «Αυτός ο τύπος στάθηκε όρθιος επί 6 ώρες, για να μπορέσει η γυναίκα του να κοιμηθεί. Αυτή είναι αγάπη». Το στιγμιότυπο δείχνει έναν άνδρα να στέκεται στον διάδρομο ενός αεροπλάνου και να γέρνει προς τα καθίσματα, την ώρα που μια γυναίκα κοιμάται σε τρεις θέσεις.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 15.000 likes και εκατοντάδες σχόλια, πυροδοτώντας μια συζήτηση, με πολλούς να διαφωνούν με την ερμηνεία της χειρονομίας ως ένδειξη «αγάπης». Κάποιοι σκέφτηκαν πως ήταν ρομαντικό, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο ερωτευμένη… ανυπομονώ να ερωτευτώ τόσο πολύ».

Ωστόσο, πολλοί θεώρησαν την πράξη της γυναίκας «εγωιστική». «Αν αυτή είναι αγάπη, τότε θα προτιμούσα να μην μόνος μου» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να λέει: «Όχι αγάπη, αλλά εκμετάλλευση. Θα μπορούσε να ακουμπήσει το κεφάλι της στην αγκαλιά του. Πολύ απερίσκεπτη».

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Δεν θα κρίνω τον γάμο τους. Θα ήθελα ο άνδρας μου να το κάνει αυτό για μένα, αλλά δεν είμαι το είδος της συζύγου που θα το ζητήσω».

Πηγή: thesun